Weekendträff med anhöriggruppen på Kärsön

Process Kedjans weekendträff med anhöriggruppen hålls på Kärsögården på Kärsön, vid Drottningholms slott den 26-28 april. Det blir en helg med umgänge, aktiviteter, föreläsningar och samtal i grupp.

Det blir två nätters övernattning med helpension, med en inhyrd kock som fixar alla måltider. Den som hellre önskar att sova hemma kan naturligtvis göra det.

Deltagandet är helt kostnadsfritt.

Något färdigt program är inte satt, men det här är lite av vad vi har i planen.

Fredag:

Vi möts upp på kursgården vid 18-tiden. Det blir gemensam middag och umgänge i glada vänners lag. Förhoppningen är att våren har kommit på allvar och att vi ska få trevligt väder och kunna röra oss utomhus och njuta av de fina miljöer som Kärsön erbjuder. Möjligen erbjuds det en yogastund på gräsmattan också…

Lördag

Vi kommer att ha ett fullmatat program med bland annat föreläsningar och gruppsamtal. Schema kommer senare. Frukost, lunch och middag serveras.

Söndag

Vi börjar dagen med en gemensam frukost. Sedan avrundar vi helgen med någon trevlig uthomhusaktivitet, återigen med förhoppningen om att vädret ska vara med oss. Kanske en tur runt Drottningholms slott.

Vi återkommer med OSA-datum senare.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *